Yin Yoga

Yin yoga bij Yogastudio Corazon

  • - yin yoga = zachte uitdagende vorm van yoga
  • - meditatie en ontspanning na afloop
  • - dinsdag- en donderdagavond, woensdag- en vrijdagochtend

Yin yoga heeft mijn hart gestolen. Het is een zachte en toch uitdagende vorm van yoga waarbij je langer (3-5 minuten) in een houding blijft en al je spieren tracht te ontspannen. We gebruiken in de les veel bolsters en andere kussens ter ondersteuning zodat de spieren zich zoveel mogelijk kunnen ontspannen en het lichaam kan verzachten. De houdingen hebben effect op de energiebanen (meridianen) in het lichaam, in het bindweefsel. Yin yoga zorgt voor meer ruimte in je lichaam en geeft ontspanning op diep niveau, stimuleert de energiedoorstroming en kalmeert de ademhaling en de geest.

“De lessen van Susan noem ik Yoga+. Door de kleine groep en persoonlijke aandacht brengt het mij zoveel meer dan alleen wat oefeningen op de mat. Haar uitleg over de verschillende meridianen en hun uitwerking op je lichaam en geest, vind ik fijn. Het doet ook recht aan mijn manier van beleven, lichamelijk ervaren èn willen begrijpen. Ook voor humor is plek. En voordat je de deur uitgaat altijd weer even in het 'hier en nu' met een kopje thee bijkomen. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke 1,5 uur voor jezelf". -Sanne (39)

"Nogmaals bedankt voor de heerlijke yogales gisteren. Mijn hart ging echt open van dankbaarheid voor alles wat ik heb en ontvnag. Dus ook voor jou!"

De lessen Yin yoga zijn zo prettig omdat je niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam, om je geest tot rust te laten komen en in contact kunt komen met je zelf, je innerlijke bron, je kern..dat wat jou jou maakt.

De yogalessen bij Yogastudio Corazon vinden plaats in kleine groepen. Persoonlijke aandacht vind ik namelijk erg belangrijk en waardevol. Tijdens de poses loop ik rond en geef ik adjustments op de rug en/of benen om je meer ruimte in de houding te laten ervaren. Dit wordt als zeer prettig en ondersteunend ervaren door de deelnemers.

Yin yoga iets voor jou? Ik nodig je van harte uit voor een proefles!

Heb je een vraag, wil je een proefles bijwonen of wil je je inschrijven? Neem dan contact met me op of kom langs. Je bent van harte welkom!

Namasté,
Susan

Direct online inschrijven voor de yogalessen doe je hier.Yogastudio Corazon yinyoga