Privé Yogales

Privéles

Je kunt bij Yogastudio Corazon ook individuele yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en je krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening.

Balans in je leven

Privélessen zijn perfect om de balans tussen lichaam, geest en hart te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.

Privé Yoga is ook heel geschikt voor mensen die te maken hebben met:

  • Stress
  • Blessures
  • Rugpijn
  • Weining energie
  • Slechte houding
  • Spijsverteringsproblemen
  • Emotionele disbalans

Afgestemd op jouw wensen

Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt om een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. En ik stem de lessen af op jouw persoonlijke doelen/blessures. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk.

Prijzen

1 uur> €60 

1,5 uur> €75 

Extra persoon voor de helft van de prijs.

Serie van 3 lessen van 1 uur>€150 

Serie van 3 lessen van 1,5 uur>€195

Prijzen zijn exclusief btw.

Bij een privé les krijg je 1 op 1 les en mijn volledige aandacht. Als je met meer mensen of met een grotere groep yoga wilt doen, neem dan contact met mij op. Het is ook mogelijk om privé yoga thuis of op je werkplek te krijgen. Hiervoor breng ik  €15 reiskosten in rekening, inclusief meebrengen van materialen (mat, kussens, dekens etc).

Recensie privé cliënt:

“In Juni 2020 startte ik na een periode zwangerschapsyoga gevolgd te hebben weer bij de lessen van Susan. Op dat moment was ik al enige tijd onder behandeling voor borstkanker. Toen ik 32 weken zwanger was werd deze geconstateerd en moest ik direct starten met chemo behandeling. Dit en het feit dat ik net bevallen was maakte het moeilijk weer te starten met sporten/bewegen, ik voelde echter heel sterk de behoefte om Yin Yoga te beoefenen. Gedurende mijn hele behandeling ben ik de yin yoga blijven volgen bij Susan. Deze lessen waren voor mij een houvast. Hoe beroerd ik me ook voelde, de lessen kon ik altijd volgen. Juist door de rustige, maar diepe ervaring van Yin Yoga kon ik zelfs in de weken dat ik amper de trap op kwam, iets doen. Dit maakte dat ik me krachtig voelde en gaf me ook een stukje regie. Iets wat heel belangrijk is in een periode waarin je zo geleefd wordt. Emotioneel voelde ik vaak verschuivingen tijdens de lessen. Susan is erg intuitief en voelde altijd goed aan hoe ik me voelde en verwoordde vaak mijn ervaring op dat moment. Om die reden heb ik ook een aantal keer een priveles gevolgd. Juist om die verschuivingen wat verder uit te diepe en de ruimte te geven, omdat ik dat lastig vond in groepsverband.  Tijdens deze lessen lukte het Susan heel goed af te stemmen op dat wat ik nodig had en heb ik zelfs in 1 les meer emotionele bagage kunnen opruimen dan in 5 gesprekken met een psycholoog. De vorm en afstemming paste op dat moment precies in wat ik nodig had. Susan is een fijn, warm persoon, maar ook echt. Ze claimt niet een hogere of meer verlichtte status te hebben dan ieder ander waardoor ik me erg op mijn gemak voel bij haar. Het is geen trucje of programma wat ze afwerkt, maar past het aan op dat wat nodig is. Ze legt heel goed de onderliggende theorie uit, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ik zou iedereen die onder behandeling is voor kanker (en eigenlijk iedereen in het algemeen) aanraden Yin yoga te volgen bij Susan. Het is voor mij echt een houvast geweest waar ik zowel fysiek als mentaal veel aan heb gehad en nog steeds veel aan heb. Het geeft ruimte, rust en maakt krachtig.” >Janneke