Algemene voorwaarden workshops

AANMELDEN

Aanmelden voor een workshop kan door een e-mail te sturen met je gegevens naar susan@yogastudiocorazon.com. Je inschrijving is pas rond, wanneer je het inschrijfgeld hebt betaald en je een bevestiging van deelname hebt ontvangen. Het inschrijfgeld dien je uiterlijk twee weken, of zo spoedig mogelijk bij aanmelding binnen twee weken voor de workshop over te maken naar bankrekening NL54INGB 0006151758 t.n.v.  S. Boot te De Meern, onder vermelding van de naam van de workshop + je naam.

GROEPSGROOTTE EN ANNULERING DOOR YOGASTUDIO CORAZON

Het maximum aantal deelnemers aan een workshop varieert naar gelang het doel van de workshop en de locatie. Bij Yoga studio Corazon bedraagt de maximale groepsgrootte 13 deelnemers (muv Kirtan zingen). Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, er wordt dus nooit met grote groepen gewerkt. Wanneer een week voor de workshopdatum niet minimaal 5 deelnemers zich hebben aangemeld, wordt de workshop geannuleerd.
Verder zal de workshop alleen worden geannuleerd wanneer er bijzondere onvoorziene omstandigheden zijn. Uiteraard krijg je daarvan zo spoedig mogelijk bericht. Indien je al betaald had, krijg je het geld natuurlijk teruggestort.

ANNULERING DOOR DEELNEMER

Tot 4 weken voor de datum van een workshop kan kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering
tussen 4 en 2 weken voor de datum van een workshop is 50% van het inschrijfgeld verschuldigd.
Bij annulering minder dan 2 weken voor de datum van een workshop is het volledige inschrijfgeld
verschuldigd. Wel mag je iemand anders dan in jouw plaats laten deelnemen. Geef dit wel uiterlijk twee dagen voor de workshop door. Ben je verhinderd door ziekte/onvoorziene omstandigheden, neem dan even persoonlijk contact met mij op, indien mogelijk behoud je dan het recht om de workshop op een ander moment in te halen.
Indien je niet verschijnt op de workshop zonder bericht vindt geen teruggave van het inschrijfgeld plaats.

TIJDENS DE WORKSHOP

Het is voor de groep, voor de docent en ook voor jezelf fijn wanneer je op tijd aanwezig bent. Zorg dat je er bij voorkeur 10 minuten, maar uiterlijk 5 minuten voor de start van de workshop bent. Wanneer de workshop gestart is, kan het zijn dat je de deur op slot vindt en niet meer kan deelnemen.
Respecteer jezelf en de ander. Ga niet over grenzen heen.
Deelname aan een workshop is voor eigen risico van de deelnemer.
In principe zijn alle benodigde materialen in de studio aanwezig, tenzij anders vermeld. De deelnemer gaat hiermee zorgvuldig om en zorgt dat de voeten schoon zijn voor de les. In de workshopruimte worden geen schoenen gedragen.
Voor vragen of opmerkingen kun je me bereiken via susan@yogastudiocorazon.com/ 06-12251931