Back to the heart Workshop

Ben je af en toe ook het contact met jezelf wat kwijt? Bij wat jij nu ten diepste voelt en verlangt? Kun je je nog verbinden vanuit je hart èn je bekken met een partner? Of lijkt het je mooi om daar wat tijd voor uit te trekken in een groep met fijne vrouwen om je heen? Zakken in je lijf en via de zachte Yin yoga en fijne geleide ontspanningsmeditatie weer bij je eigen hart/kern aankomen. Kom dan deze zondagmiddag aan jezelf besteden.
Door de rustige en meditatieve sfeer van Yin yoga kom je vanuit de drukte naar de innerlijke stilte. En in die stilte kun je weer (opnieuw) verbinding maken met je hart, met jouw essentie. Een liefdevolle verbinding van waaruit je keuzes durft te gaan maken die helend en dienend voor jou zijn. Vanuit een onvoorwaardelijke liefde voor jezelf én de ander gaan staan voor wat jou gelukkig maakt.
Dát is waar ik je graag in begeleid in deze mooie workshop ‘Back to the heart’. Na een korte kennismaking via inzicht kaarten, dompelen we ons onder in diverse yogaposes. Ondersteund door mooie mantra’s. Op het eind ga je ontspannen liggen en ontvang je een mooie Yoga Nidra (intense begeleide ontspanning).
We ronden af met thee en wat lekkers.
Beperkt plek dus geef je gauw op!
Opgeven via mail: susan@yogastudiocorazon.com of middels een WA naar 06-12251931🙏🏼

Deze yogaworkshop is fijn voor iedereen ook voor mensen die niet eerder aan yoga hebben gedaan.

  • Datum: NNTB
  • Tijd: 14.00-16.30
  • Kosten: €40 voor leden, €45 voor niet-leden
  • Reserveren via susan@yogastudiocorazon.com of stuur bericht naar 06-12251931
  • Zie tablad Algemene Voorwaarden Workshops onder workshops