Yin Yang Yoga

Yin/Yang yogales bij Yogastudio Corazon

Tijdens de Yin/Yang yogalessen combineer ik dynamische en actieve houdingen (yang) met de zachte,  zittende en liggende houdingen van de yin yoga. De yang in de bewegingen is gericht op de grote spiergroepen en zorgt voor een krachtig en vitaal lichaam. De yin (vooral grondoefeningen) richt zich meer op het dieper gelegen bindweefsel rondom de gewrichten en organen en zorgen voor flexibiliteit en mobiliteit.
Een mooie complete les waarin je in evenwicht komt, jezelf kunt uitdagen, balans kunt vinden en leert verstillen en accepteren.

"De Yin Yang Yogalessen bij Yogastudio Corazon zijn voor mij pure ontspanning. Het is  dynamisch én rustig. Het is de kracht van je lichaam versus de stilte in jezelf. Het is uitwisselen van gedachtes en emoties, het is jezelf zijn. Het is ook heel persoonlijk - met een kopje thee na de les - dus en daar houd ik van." Naomi - leerkracht en tekstschrijver met een 40-urige werkweek.

De Yin/Yang yogalessen van Yogastudio Corazon vinden plaats in kleine groepen. Persoonlijke aandacht vind ik namelijk erg belangrijk!

Yin/Yang yoga iets voor jou? Ik nodig je van harte uit voor een proefles!

Heb je een vraag, wil je een proefles bijwonen of wil je je inschrijven? Neem dan contact met me op of kom langs. Je bent van harte welkom!

Namasté,
Susan

Direct online inschrijven voor de yin yang yogalessen doe je hier.