Vrouwencirkel

Je menstruatiecyclus als krachtbron (her)ondekken

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt?

Doe mee en ontdek met een kleine groep vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.

Vrouwencirkels Je menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken‘
De vrouwencirkels van Moonflower Yoga laten je door het jaar heen in 9 sessies (her)ontdekken hoe het is om als vrouw in je kracht te staan. Door je relatie met je menstruatiecyclus te hervinden en die nieuw leven in te blazen, zul je merken hoe je je niet alleen van binnenuit meer verbonden voelt, maar ook hoe de maan(cyclus) en de jaargetijden meer betekenis krijgen in je leven. Doe mee en (her)ontdek de vrouwelijke kracht in je eigen cyclische aard.

Tijdens de sessies duiken we de verschillende lagen van de cyclus in en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties die passen bij de verschillende fases van de cyclus.

De vrouwencirkels zijn ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

De cirkel wordt gehost door Sandra Zappeij eigenaar van Moonflower Yoga. De inhoud is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power (NL uitgave: Claim je cyclus).

Zondag 6 november van 15.00u – 17.00u
Bijdrage: €35 inclusief thee en wat lekkers