Restorative & Yin workshops op zaterdag

Ontspannen het weekend in…

Een moment van stilte en ontspanning in de alledaagse drukte, dat kan met deze workshop. We beginnen met ademhalingsoefeningen en Yin yoga oefeningen, waarbij we aandacht aan het hele lichaam geven. Van de Yin houdingen gaan we over naar de Restorative yoga, deze bestaat uit een serie herstellende yoga houdingen die lang worden aangehouden om zo een diepe herstellende ontspanning te bereiken.

Om het lichaam zo veel mogelijk te ondersteunen maken we gebruik van props (dekens, bolsters etc.), dit geeft het lichaam de ruimte om te herstellen.

Deze yogaworkshop is fijn voor iedereen ook voor mensen die niet eerder aan yoga hebben gedaan.

De Workshop wordt gegeven door Silvana Palazzo: “Mijn allereerste yoga les volgde ik meer dan 20 jaar geleden. Hoewel ik het fijn vond, duurde het even tot ik mijn 2e les volgde. Nadat ik een Vipassana meditatie in Nepal heb gedaan, ben ik in Nederland vaker yoga lessen gaan volgen. Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Yin yoga en sindsdien ben ik een regelmatige yoga beoefenaar. Ik heb de Yin yogadocenten opleiding gevolgd, aangevuld met de Restorative teacher training.  In het dagelijks leven ben ik moeder van twee prachtige dochters en werk ik sinds 20 jaar na een studie Omgangskunde aangevuld met management- en een coaching opleiding, met veel plezier in het Sociale Domein in diverse (Project) leidinggevende functies.”

  • Data 2018: Zaterdag 22 september, 27 oktober en 24 november
  • Tijd: 10.00-11.30
  • Kosten: €15 voor leden, €20 voor niet leden
  • Mail naar susan@yogastudiocorazon.com