Mantra middag op Zondag

Diverse zondagmiddagen dit voorjaar gaan we weer prachtige mantracirkels organiseren.

Dirk van Kasa Yoga zal deze middag muzikaal en inhoudelijk begeleiden. Je bent vrij om mee te zingen, om te luisteren, simpelweg te zijn, liggen, of dansen.. Alles is welkom. We houden een pauze tussendoor, met wat lekkere (gezonde) versnaperingen en onbeperkt thee.

Dirk weet op een toegankelijke manier de betekenis van de mantra’s te vertellen vooraf aan het zingen. Hij is erg intuïtief en heeft een mooie warme energie die direct voelbaar wordt zodra je de yogastudio binnenstapt. Na het zingen zullen we elke keer even in stilte zijn, om te voelen wat de mantra met ons doet. Hiermee komen we dichter bij onszelf en bij ons hart ♥

Mantra stamt als woord af van de Sanskrietwoorden Manasah (geest) en Tra (bevrijding van de geest). Je zingt Mantra’s om je gedachten opzij te zetten. Je focust je eigenlijk op iets groters dan jezelf (voor de een God, voor de ander het Universum, wat voor jou past), zodat je meer rust kunt krijgen in het dagelijkse leven. Mantra’s kunnen er door middel van klanken en trillingen voor zorgen dat je meer stilte en vrijheid krijgt ‘in de geest’, in je mind. Het is vaak een woord of een woordcombinatie met een mystieke inhoud. Mantra’s helpen je te ontspannen, meer je hart te openen en het voortdurende denken in jezelf te stoppen. De mantracirkel is een moment van stilte en diepgang met jezelf en anderen. Wat er ontstaat is niet in woorden uit te drukken.

Bij deze cirkels gaat het er absoluut niet om hoe mooi je kunt zingen, het gaat om de uiting van de klank en dat kan werkelijk iedereen! Ben je benieuwd of dit ook iets is voor jou? Kom het eens uitproberen.

Je bent van harte welkom!

Praktische info:

Data: Zondag 23 februari en 29 maart van 13.45-17.15 uur.

Locatie: Yogastudio Corazon, Van Lawick van Pabstlaan 1, de Meern. (gratis parkeren voor de deur, bus op 5 minuten afstand lopen).

Prijs:
Vooraf plek reserveren: €15
Op de dag zelf aanmelden: €20 contant meenemen svp.

Inclusief onbeperkt thee en diverse versnaperingen
Opgeven: via mail naar susan@yogastudiocorazon.com