Cacao ceremonie

Verbinding met je lichaam en met je hart!

Kijk je er naar uit om te luisteren naar wat je hart je wil vertellen? Hoe je lichaam wil bewegen? Op een liefdevolle en authentieke manier contact te maken met jouw intuïtie en jouw wijsheid? Meld je dan aan voor de cacaoceremonie & 5 elementen dans gegeven door Corona Meerman.

CACAO
De diepe, liefdevolle, helende kracht van 100% pure cacao werd duizenden jaren geleden door de Maya’s in Zuid-Amerika ontdekt. In het westen zien je nu ook cacaoceremonies verschijnen: bij elkaar komen, de pure smaak van cacao proeven, connectie met je hart maken en met anderen. Iets wat we soms in het drukke westen vergeten…
100% pure cacao zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en een lagere bloeddruk. Cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium staat ook wel bekend als het mineraal dat je ontspant: het ontspant je bindweefsel, je spieren en laat spanning verdwijnen. Wanneer we cacao drinken gaat de meeste magnesium direct naar het hart om te ontspannen en los te laten. Doordat we ons hart ontspannen zorgt het ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

5 ELEMENTEN DANS
De vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en metaal bevinden zich ook in ons lichaam (bijvoorbeeld botten = aarde, bloed = water, temperatuur en spieren = vuur). Sommige van deze elementen kunnen uit balans zijn of kun je lastig verbinding mee maken. Tijdens de vijf elementen dans maken we een reis door je lichaam met muziek gebaseerd op deze elementen (Geen zorgen, je hoeft geen danser te zijn en ook geen danspasjes te volgen).

OVER CORONA MEERMAN
Deze cacaoceremonie en 5 elementen dans wordt gegeven door Corona Meerman. Corona heeft haar yin opleiding samen met Susan bij Stillness in Yoga gevolgd. Daarvoor is ze naar India geweest om naar Ashtanga/Vinyasa opleiding te behalen. In haar werk als manager ervaart ze continue hoe yoga, meditatie, cacaoceremonies en vrouwencirkels haar helpen om haar team te leiden vanuit haar hart. Onlangs is ze voor een half jaar naar Azië geweest om zich helemaal te verdiepen in het boeddhisme, dans en cacaoceremonies. Vol inspiratie kijkt ze er onwijs naar uit om jou kennis te laten maken met de magie van cacao en dans!

Praktische informatie:
– Drink GEEN koffie op de dag van de ceremonie
– Eet NIET 4 tot 6 uur van te voren
– Neem wat fruit mee of andere kleine snackjes voor NA de ceremonie.
-Kosten €30 voor leden en €35 voor niet-leden

Aanmelden: via Susan@yogastudiocorazon.com of bel of app naar 06-12251931