Cacao ceremonie

Verbinding met je lichaam en met je hart!

Kijk je uit naar een bijzondere avond waarbij yin yoga gecombineerd wordt met een prachtige cacaoceremonie? Een ontspannen avond waar verbinding met je hart centraal staat? Meld je dan aan voor de workshop yin yoga met cacaoceremonie gegeven door Corona Meerman.

YIN YOGA
Tijdens de yin yoga les worden de houdingen ongeveer 3-5 minuten vastgehouden. Alle houdingen zijn liggend of zittend en stimuleren de meridianen. In deze speciale workshop zal de focus liggen op twee meridianen: hart en pericardium.

CACAO
De diepe, liefdevolle, helende kracht van 100% pure cacao werd duizenden jaren geleden door de Maya’s in Zuid-Amerika ontdekt. In het westen zien je nu ook cacaoceremonies verschijnen: bij elkaar komen, de pure smaak van cacao proeven, connectie met je hart maken en met anderen. Iets wat we soms in het drukke westen vergeten…
100% pure cacao zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en een lagere bloeddruk. Cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium staat ook wel bekend als het mineraal dat je ontspant: het ontspant je bindweefsel, je spieren en laat spanning verdwijnen. Wanneer we cacao drinken gaat de meeste magnesium direct naar het hart om te ontspannen en los te laten. Doordat we ons hart ontspannen zorgt het ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

OVER CORONA MEERMAN
Deze workshop wordt gegeven door Corona Meerman. Corona heeft haar yin opleiding samen met mij bij Stillness in Yoga gevolgd. Daarvoor is ze naar India geweest om haar Ashtanga/Vinyasa opleiding te behalen. In haar werk als manager ervaart ze continu hoe yoga, meditatie, cacaoceremonies en vrouwencirkels haar helpen om haar team te leiden vanuit haar hart. Onlangs is ze voor een half jaar naar Azië geweest om zich helemaal te verdiepen in het boeddhisme en cacaoceremonies. Vol inspiratie kijkt ze er onwijs naar uit om jou kennis te laten maken met de magie van cacao!

Praktische informatie:

-DATUM: zaterdag 17 November van 18.30-21.00 uur
– Drink GEEN koffie op de dag van de ceremonie
– Eet NIET 4 tot 6 uur van te voren
– Neem wat fruit mee of andere kleine snackjes voor NA de ceremonie.
-Kosten €35,-

Aanmelden: via Susan@yogastudiocorazon.com of bel of app naar 06-12251931